» تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .
خرید و دانلود فایل آشنایی با صنعت کمپوت سازی علی حسینی نجف آبادی 1396/03/01 دسته بندی : فنی و مهندسی 1

به منظورآماده نمودن میوه برای تهیه کمپوت درمرحله اول، ابتدا میوه انبار شده به سالن تولید منتقل می‌شود و پس از جداسازی میوه‌های ناسالم، شستشوی اولیه انجام می‌شود و بر حسب نوع میوه، عملیات آماده سازی برروی آن انجام می‌شود. به منظور جداسازی میوه‌های ریز و خارج از استاندارد و حذف مواد زائد وارد دستگاه ویبراتور می‌شود و ضمن آن شستشو انجام می پذیرد سپس بر روی نوار سورتینگ به وسیله کارگران عمل جداکردن برگ‌ها و دم‌های باقی‌مانده و میوه‌های لهیده صورت می گیرد. در نهایت میوه‌ها،  وارد دستگاه شستشوی نهایی می‌شوند.

 در مراحل بعد  تولید کمپوت، قوطی بوسیله کارگران از کارتن درسینی تغذیه قوطی زیر تخلیه می‌گردد و پس از انتقال به قسمت شستشو، در داخل قوطی با بخار شسته و گرم می شود و سپس توسط کانال تغذیه و جهت دهنده‌ها با فواصل معین به زیر سینی پرکن میوه هدایت می‌شود. سپس قوطی با شربت پر شده و به زیر دستگاه دربندی منتقل می‌شود و پس از دربندی، استریلیزاسیون در اتوکلاو صورت می پذیرد و سپس قوطی سرد شده و پس از درج تاریخ تولید، اتیکت زنی گردیده و به قسمت قرنطینه می‌رود. سپس در صورت تأیید کیفیت، محصول آماده پخش می گردد...........


در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم



خرید و دانلود | 5,000 تومان
گزارش تخلف به پلیس سایت
مطالب مرتبط